Zuinige verlichting


Cobalt Energieoplossingen levert maatwerk advies en verlichtingsplannen voor bedrijven en overheden. Een besparingsberekening maakt daarbij vaak duidelijk dat een investeringen in zuinige verlichting snel kan worden terugverdiend. De terugverdientijd is afhankelijk van veel factoren en ligt vaak tussen de 1 en 3 jaar. Naast het vervangen van armaturen wordt ook vaak een TL bespaar adapter toegepast.Investeren in zuinige verlichting is daarmee een verantwoorde investering! De hogere lichtopbrengst en het ‘rustiger’ beeld dat bijvoorbeeld de hoog frequente T-5 verlichting geeft maakt dat de werkomgeving comfortabeler wordt. Daarnaast is de warmte ontwikkeling lager waardoor de airco minder hard hoeft te werken!
 
Zakelijke markt
Cobalt Energieoplossingen is sterk in de levering en installatie van ondermeer algemene en werkplekverlichting. Omdat veel gebouwen en kantoren voorzien zijn van een systeemplafond brengen wij  ondermeer private label inleg armatuur op de markt. Cobalt Energieoplossingen is daardoor in staat om enerziezuinige armaturen tegen zeer concurerende prijzen te leveren. Deze unieke combinatie maakt dat uw investering bijzonder snel zal worden terugverdiend. Download uw product folder door te klikken op de afbeelding.


T-5 inlegarmaturen voor plafond inbouw.

Bespaar door middel van een zeer mooi en voordelig TL armatuur verkrijgbaar in diverse afmetingen! Het armatuur kan in bijna elk systeemplafond worden toegepast vanwege de compacte bouwhoogte.

Bespaar op verlichting, LED, zuinige
      verlichting, Cobalt Energieoplossingen, ErmeloDe TL bespaar adapter
Ruim 40 % lastenverlichting is direct mogelijk door middel van een TL bespaar adapter! Dit is een slim ombouw armatuur waarmee uw bestaande TL armatuur in een handomdraai kan worden omgebouwd! Lees meer over de TL bespaar adapter door op onderstaande afbeelding te kliken.

bespaar met verlichting, CobaltEnergieoplossingen, T-5 adapter, t8 naar T5 ombouwarmatuur, T5adapter, bespaar met verlichting, Cobalt Ermelo
Snelle terugverdientijd, 1 tot 3 jaar!
Naast de hogere lichtopbrengst en het en het ‘rustiger’ beeld dat de hoog frequente T-5 (bijvoorbeeld met de TL Bespaar Adapter) verlichting geeft is de verlichting snel terug te verdienen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden, vraag ons vrijblijvend en gratis om een besparingsberekening!
TL Bespaar Adapter, Bespaar op Led, LED, bespaar met verlichting, verlichtingsplan, voordelige verlichting Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo
Maatwerkoplossingen

Veel situaties vragen om een maatwerk oplossing, Cobalt Energieoplossingen maakt daarom verlichtingsplannen voor uw situatie. Wist u bijvoorbeeld dat besparen met verlichting vrijwel altijd een zeer korte terugverdientijd heeft. Of het nu gaat om LED verlichting, de TL bespaar adapter, zuinige T-5 armaturen of andere toepassingen.

Vervangers voor halogeenverlichting

Vaak is er om estetische redenen gekozen voor het aanbrengen van halogeen verlichting. Halogeen verlichting wordt vaak mooi gevonden maar gaat bijzonder inefficient met energie om. Cobalt Energieoplossingen levert diverse hoogwaardige vervangende lichtbronnen waarbij het armatuur gewoonkan worden gehandhaafd. Klik op de LED lamp om de mogelijkheden van LED verlichting te ontdekken (Philips.nl).

Philips zuinige verlichting, Led, bespaar verlichting, bespaar met verlichting, Cobalt Energieoplossingen,       Ermelo

Terug naar de Homepage van Cobalt Energie oplossingen

Installatieservice

Uw investering komt pas echt tot zijn recht als de installatie vakkundig is geschiedt. Cobalt Energieoplossingen beschikt daarom over een eigen montagedienst en een netwerk van installerende partners.

Techniek is een vak, een vak dat gezien mag worden! Zuinige technieken installeren doe je niet zomaar, dat laat je over aan een specialist. Cobalt Energieoplossingen beschikt over deze specialisten. Ze hebben ervaring met de systemen en worden continue bijgeschoold om alle ontwikkelingen te kunnen volgen.

Laat daarom uw installatiewerk over aan ons team van specialisten, zij gaan graag voor u aan de slag!
 

Contact

Benieuwd wat Cobalt Energieoplossingen voor u kan betekenen? Neem gerust contact op via de telefoon of per e-mail. Informeer naar de mogelijkheden, prijzen of aanvullende informatie!
0341-267480

Cobalt Energieoplossingen
Horloseweg 61a
3853 MJ  Ermelo
0341-267480

Laat verlichting installeren door een Uneto VNI erkend installateur, Cobalt Energieoplossingen, Ermelo
info@cobaltenergie.nl

 

Terug naar de Homepage


TL bespaar Adapter, bespaar met verlichting, LED, T-5 inlegarmaturen, groene oplossingen, verlichtingsplannen cobalt energieoplossingen installatiebedrijf ermelo
Philips zuinige verlichting, Led,bespaar verlichting, bespaar met verlichting, Cobalt Energieoplossingen, ErmeloDE TL bespaar adapter
 


De TL bespaar adapter

Het ombouwen van bestaande armaturen naar energiezuinige Hoog frequente TL-5 techniek is mogelijk met de speciale TL bespaar adapter. Cobalt Energieoplossingen levert deze TL bespaar adapter in verschillende uitvoeringen. Zo is er keuze uit verschillende vermogens of kleuren. Daarnaast worden TL bespaar adapters met een speciale spiegeloptiek geleverd. Klikt u op onderstaande afbeelding voor meer informatie

TL bespaar adapter cobalt ermelo t5ombouwarmatuur voordelig ombouwen oude tl armatuur, TL Bespaar Adapter, een stuk voordeliger dan Essent

Bespaar fors op uw energierekening door middel van Led of TL bespaaradapters, besparen op uw energierekening was nog nooit zo eenvoudig. Led kan een oplossing zijn voor vervanging ook biedt LED verlichting goede mogelijkheden voor nieuwbouw en renovatie. LED of Hoog frequent kunnen al aantrekkelijk zijn bij kleine aantallen. Cobalt Energieoplossingen realiseert het voor u!

Nieuws

Extra zonne uren in juiste perspectief
14-1-2015
Lees meer...

Enphase onthult energieopslag systeem
23-10-2014
Lees meer...

SolarWorld Certified installer
10-02-2014
Lees meer...

369 Zonnepanelen op het gemeentehuis van Ermelo
07-02-2013
Lees meer...