Solardays 2013 in Ermelo

Ieder jaar worden solardays gehouden door heel Nederland, gebruikers en leveranciers tonen u de mogelijkheden die zonneenergie u bieden. Ook dit jaar worden de solardays weer gehouden. 

Wat zijn de Solar Days?

Met de campagne "Solar Days" wil de zonne-energiesector door heel Europa bedrijven, overheden en particulieren informeren over het gebruik van de zon als belangrijke en aantrekkelijke energiebron. De Solar Days vinden in 2013 plaats van 7 tot en met 15 mei. Tijdens deze dagen vinden in Nederland en in 16 andere Europese landen meer dan 8.000 verschillende evenementen plaats met zonne-energie - ten behoeve van verwarming en elektriciteit - in de hoofdrol.


Het ontstaan van de "European Solar Days"

De voorloper van de “European Solar Days", destijds genoemd ‘Tag der Sonne’ vond voor het eerst plaats in Oostenrijk in 2002.  Het idee werd al vrij snel daarna overgenomen door Zwitserland en Duitsland, waar in het geval van Duitsland inmiddels een hele week in het teken staat van deze vorm van hernieuwbare energie. Deze `Woche der Sonne` in Duitsland is de meest succesvolle zonne-energie campagne ooit, en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het gebruik van zonne-energie in Duitsland.

Wat kan Cobalt Energieoplossingen voor u betekenen?

Cobalt Energieoplossingen heeft zich geheel gespecialiseerd in duurzame installaties. Voor agrariers, bedrijven en particulieren worden dagelijks mooie projekten gerealiseerd. Op het gebied van Solar gaat het dan voornamelijk om zon zonnepanelen (PV) en zonneboilers.
 
wij installeren solarworld canadiansolar solarfrontier en diverse merken zonnepanelen

Terug naar de Homepage van Cobalt Energie oplossingen

Ons kantooradres is (alleen op afspraak):

Cobalt Energie
Horloseweg 61a
3853 MJ  Ermelo
0341-267480

info@cobaltenergie.nl

Ons magazijn is gevestigd (alleen op afspraak):

Cobalt Energie
Galvanistraat 15
3846 AT Harderwijk
0341-267480

info@cobaltenergie.nl


Voor zonnepanelen en meer!

Wij plaatsen ondermeer zonnepanelen, zonneboilers en pelletkachels in Ermelo, Harderwijk, Putten, Nunspeet, Vierhouten, Nijkerk, Zeewolde, Lelystad, Almere en Dronten.

Klik hier om terug te keren naar de homepage

 

Nieuws

Extra zonne uren in juiste perspectief
14-1-2015
Lees meer...

Enphase onthult energieopslag systeem
23-10-2014
Lees meer...

SolarWorld Certified installer
10-02-2014
Lees meer...

369 Zonnepanelen op het gemeentehuis van Ermelo
07-02-2013
Lees meer...